Hajformázás | Hajpánt

Hajékszert Mindenkinek!

A hajékszer a korona ragyogását kölcsönzi frizurájának. Keskeny, vagy széles ráfok, csattok és barettek, nem csak szépek, de a rakoncátlan fürtöket is megszelídítik.

Rosamunde Pike

Rosamunde Pike (An Education) fényes hajékszerével.

Az olyan sztárok, mint például Kate Moss tudják, milyen kiegészítőt vegyenek föl ahhoz, hogy öltözéküknek ragyogó luxus jelleget kölcsönözzenek. Hajukat gyakran ékesítik szalagokkal, tollakkal, vagy virágokkal. A kiegészítők használatának egyetlen kemény szabálya van: A kevesebb több! Ha valaki elveszíti a kontrollt a kiegészítők terén, az könnyen válik ízléstelenné. Arra is oda kell figyelni, hogy a haj kiegészítői is olyan színekben pompázzanak, mint a hajlakkja, a táskája, vagy bármelyik más kiegészítője.

Teljesen mindegy, hogy pixie frizurája van, vagy hosszú göndör sörénye. Csinos ráfok, csatok, pici kalapok percek alatt alkalmivá teszik frizuráját. A legtöbb divatos kiegészítő egyáltalán nem drága, viszont a hajnövesztés átmeneti időszakában jó szolgálatot tehetnek, és frizuráját alkalmivá tehetik. Ha frufruja még nem kellően hosszú, egy csinos hajékszerrel azt is könnyen elrejtheti.

Ilyen kiegészítőket viselnek a sztárok.

Tipp:

A haj kiegészítők olyan puha anyagok, mint a selyem, vagy a nagyon vékony bőr általában csúsznak a frissen mosott hajon. Ha szeretné viselni őket, akkor érdemes styling habot zselét vagy hajlakkot használni a rögzítésre.