Hajformázás | Hajviseleti trendek férfiaknak

2016 Frizura Trendek Férfiaknak

Egy férfi, sok lehetőség. Az elkövetkezendő évet a férfiak hatalmas hajstílus szabadsága jellemzi majd. Rövid vagy hosszú, szőke vagy modern, természetes vagy festett – a jövő frizurái minden álmot megvalósítanak anélkül, hogy a régi, poros konvenciókhoz ragaszkodnának. Most felfedjük a 2016-os trendi hajstílusok különböző változatait!

Mi teszi a férfit férfivá? A zenészlegenda, Herbert Grönemeyer a mai napig felteszi ezt a kérdést magának. Nem csoda, hiszen a férfiak folyamatosan megújulnak. A megoldás talán pont ebben rejlik. A férfiaknak saját gondolkodásmódjuk van – ezért ők szeretnék saját maguk kiválasztani a hajstílusukat is. 2016 férfi trendjei pontosan kielégítik ezt az igényt: a férfiak most különböző hajhosszból válogathatnak, világosíthatják és új színekkel dobhatják fel hajukat, a figyelemfelkeltő kiegészítőkről nem is beszélve. Természetesen rajtuk múlik, hogy végül mit választanak. Elvégre ezért férfi egy férfi.

Fedezze fel férfi frizura trendjeinket galériánkban:

Galéria: 2016 frizurái férfiaknak

2016 Hajszín trendje: a Jeges Szőke

Fagyos megjelenés: Az új évben a hidegszőke árnyalatok is megjelennek a férfiak köreiben.

A klasszikus fekete és barna régóta uralkodó hajszínek a férfiak körében. De 2016-ban új hajszín válik uralkodóvá: a Jeges Szőke. A fagyos szőke színárnyalatok palettája magába foglalja a platinát, amely világosítja a rövid - és középhosszú hajat. Ez az egyedi megjelenés bámulatosan frissítő változást hoz a már megszokott sötét árnyalatok után, fiatalos és modern külsőt kölcsönözve a férfiaknak. Mutassa meg, milyen jól áll Önnek – senkit sem fog hidegen hagyni!