Hajformázás | Hajviseleti trendek férfiaknak

Trendi férfiak frizurái: nekik is jár a nagyszerű haj

A nők némi irigységgel konstatálhatják, hogy a férfiak haja gyorsabban nő és sűrűbb is – legalábbis ifjú éveikben. Mivel a fiatal férfiak többé nem is gondolnak arra, hogy elinduljanak otthonról valami vagány frizura nélkül, mi most bemutatjuk, melyek a kedvenc, trendi hajviseleteink a férfiak számára.

Zselével szereti a haját, mint Guttenberg, vagy hosszan és lazán, mint Johnny Depp, esetleg tüsi röviden, mint George Clooney? Szerintünk mindegyik menő. De csak addig, amíg a hajvágás rendezettnek tűnik, és jól illeszkedik az ön személyiségéhez is. Fodrásza segíthet megtalálni az önnek megfelelő stílust, nem csak egyszerűen levághatja a haját. S ha mégis még mindig a megfelelő hajviseletet kutatná, hadd javasoljunk mi is egy pár igazán klassz megoldást.

A férfi hajápolás egyszerűsítve!

A férfiak természetüktől fogva praktikusak. Szeretik a sajátos illatú tusfürdőjüket bevetni minden tisztálkodási célra, beleértve a hajmosást is. A célnak végül is megfelel. Szerintünk azonban ez igencsak rossz ötlet. A férfiak haja igenis problémás, és gyöngéd, szerető ápolásra van szüksége. A tusfürdőkben gyakran van szappan vagy tisztítószer, amelyek nem csak a bőrt, de a hajat is szárítják. Ezért a férfiaknak a megfelelő samponért kell nyúlniuk saját hajtípusuk számára. A finomszálú hajra volumennövelő, az igénybevett hajra tápanyagokban gazdag sampon kell, hogy a kívánt hullámokat elérjük. A normál hajra való sampon napi használatra alkalmas, s a férfiak haját is ragyogóvá, könnyűvé teszi és gyengéd a fejbőrhöz is.

Trendi férfiak frizurái: nekik is jár a nagyszerű haj