Hajformázás | Hajviseleti trendek nőknek

2016 Frizura trendje: Csinos Pofi

Modern, nőies, elegáns -  ezek az új év izgalmas hajtrendjei. Bármilyen hajhosszra, színre, formára és nőtípusra lehet találni egy trendet. Az egyik ezek közül: a Csinos Pofi. De mi is teszi az állig érő bob frizurát különlegessé? Lágy hullámok vagy vad göndörség

Vad, göndör fürtökkel vagy elegáns hullámokkal, mindenhogyan tökéletes. Ezt a stílust teljes magabiztossággal hordhatja mindenki – áradozik a Schwarzkopf szakértő, Armin Morbach. Felettébb egyszerű: Az állig érő bob frizura ugyanolyan jól néz ki egy irodában reggel, mint egy szórakozóhelyen éjszaka. Az egyik oldalra lazán „átdobva”, a frizura ellenállhatatlan és természetes. „Ezt a stílust teljes magabiztossággal bárki hordhatja. A legjobban egy némileg férfias megjelenésű nőn tudnám elképzelni. Egy kreatív egyénnek, aki izgalmas életet él és nem akar órákat eltölteni a fürdőszobában. Ez a haj inkább a nőről magáról szól, mintsem a kinézetről”, nyilatkozik Armin Morbach.

Változtatható, de nem időigényes

A gyönyörű bob frizura is nagyon trendi. Az odalra fésült állig érő haj például nagyon feltűnő.

1. Masszírozzon a törölköző száraz hajába volumennövelő habot (pl.: Styliste Ultime biotin+ volume)

2. Szárítsa meg frizuráját fejjel lefelé.

3. Készítsen választékot alul a hajtöveknél az egyik oldalon, majd az extra volumenért szórja a volumennövelő port közvetlenül a hajtövekhez. (pl.: Taft Volume Powder hajformázó por)

4. A hajvégekre használjon hajfomrázó waxot. (pl.: Taft Creative hajformázó wax)

Könnyed Hullámos változat:

1. Fújjon hővédő sprayt vagy olajat (pl.: Gliss Kur Blow Dry hővédő hajolaj) törölköző száraz hajára és szárítsa meg hajszárítóval, illetve egy nagy kerek hajkefe segítségével.

2. A göndör kinézetért, készítsen tetszés szerinti nagyságú göndör fürtöket a hajába hajsütővassal

3. “Dobja” át a haját az egyik oldalra, az ujjaival készítsen olyan formát a hajába, amilyet szeretne, majd rögzítse hajlakkal (pl.: Taft Fullness hajlakk)

4. Végül, tegyen a tenyerébe egy mogyorónyi nagyságú zselét (pl.: Got2b Made4Mess hajformázó spray), vigye fel a hajára, majd ujjaival masszírozza a hajába.

Fedezze fel: Schwarzkopf projektek