Hajformázás | Lófarok variációk

A Lófarok: A Mindennapi Hajviselettől a Trendi Frizuráig

A lófarkat gyakran érdemtelenül száműzik az „egyszerű, praktikus és igénytelen” kategóriába. Sokan úgy gondolják, hogy a lófarok egy gyors frizuramegoldás. A sokoldalú visszatérő ezt másképp mutatja. Itt megtalálja a legjobb tippeket, amikkel igazságot szolgáltathat ennek a klasszikus frizurának. Ötleteket és kiegészítőket is megosztunk Önnel.

Haja lehet rövid, hosszú, egyenes, vagy göndör, a lófarok bármilyen típusú hajat „rendbe tesz”. Ha lófarkat akar viselni, a haja legyen legalább vállig érő, és legyen egy-két stílus trükk a tarsolyában. A lófarok segíthet abban, hogy a fej-vagy arcformájának más – más jellegzetességeit hangsúlyozza ki. A fejtetőn tupírozott, magasan összefogott lófarok oldalra fésült frufruval arcának elragadóan nőies kifejezést fog kölcsönözni. Ezzel ellentétben karakteres vonásait mutathatja meg, ha haját kivasalja, utána szorosan fogja össze hátul.

Egy szabálytalanul összefont copf, a fejtetőn lazán hagyott hajjal nagyon megfiatalítja viselőjét. Ha a fonott copfját egy kissé betupírozza, az „most keltem az ágyból” jelleget fog kölcsönözni Önnek.

A Lófaroknak Finomhangolás Kell

Még, ha a lófarok egyszerű és bonyodalommentes, akkor is jól kell kinéznie. A haj végét rendszeresen vágatni kell, legalább háromhavonta, így megelőzheti a hajvégek töredezését. Jó minőségű kiegészítőket kell vásárolnia. Például, a keskeny, fémkapcsos hajgumik felsértik a hajszálak felszínét. A szélesebb és puhább hajpántok sokkal jobbat tesznek a hajnak.

Lófarok és Hajdísz: Briliáns Kombináció

A kiegészítők teszik tökéletessé a lófarkat. A kiegészítők a trend részei. Ami most nagyon megy, az az, ha a lófarkat, vagy a copfot összefogó gumit lefedi egy körétekert hajtinccsel. Ha vékonyszálú a haja – nem probléma. Hajbetéteket észrevehetetlenül be lehet toldani egy csattal. Persze, a hajbetétnek illenie kell színben saját hajához. A hajbetétek arra is jók, hogy dúsítsák copfját. Ez főleg az 1950-es években divatossá vált lófarokra igaz, mely a fejtetőn eredt, határozottan ívelt felfelé majd lefelé. Ha már itt tartunk, a hajat nem kell feltétlenül gumival összefogni. Stílusos, vagy díszes csattok jó alternatívát jelenthetnek és elegánsabbak is.