Hajformázás | Rövid haj

Tökéletes: Rövid Alkalmi Frizurák

A rövid haj mindig ugyanúgy néz ki. Most Komolyan, nézte mostanában az új rövid frizurákat? Egy kis kreativitással a rövid hajból is olyan frizura lesz, hogy mindenki megfordul utána! Ez a megjelenés (majdnem) minden alkalomra megfelel.

Twiggy tette ezt a stílust népszerűvé az 1960-as években. Az ő pixie frizurája hajforradalmat robbantott ki azokban az időkben, amikor nemcsak a hajakat, de a szoknyákat is egyre rövidebbre vágták. A bátor nők kezdték el, s a rövid haj ma is nagy divat. Az olyan sztárok, mint Carey Mulligan bizonyítják ezt a tényt. A szigorú vonalú hajvágáson túl, a nagyon rövid haj jókora bátorságot igényel viselőjétől. A jutalom egy sokféleképpen alakítható frizura, mely híven tükrözi egyéniségét különleges és elegáns alkalmakkor is.

A Rövid Haj Formázása Különleges Alkalmakra

Akár zselével fésüli hátra a haját, akár hosszú frufruját hagyja lazán oldalra omlani, bármilyen rövid hajat könnyű elegáns alkalmi frizurává tenni. Ne feledje, a kócos pixie is megfelel a különleges alkalomra. Szembetűnő kontrasztja lesz az estélyi ruhának. A rövid hajú nőkön a szép, nagy fülbevalók sokkal jobban is mutatnak.

Sztárok Rövid, Alkalmi Frizurával

Fedezze fel: Rövid haj