Hajformázás | Schwarzkopf projektek

Looks 2012

Bedlam Almighty

Őszinte & Vad


A fiatal és meg nem szelídített "új utcai harcos stílus" őszinte, gyors & könnyű stílus. Szabadságot ad az egyéniség kifejezéséhez: fegyelmezettség és vágy a szokásos szerkezet áttöréséhez.

A Bedlam Almighty stílus tökéletes mindenkinek, aki imád a figyelem középpontjában lenne, de nem tud sok időt a tükör előtt tölteni. A stílus követel némi fegyelmet, de a kreatív szabadságra való szomjúságot enyhíti.

Vállig érő vagy annál hosszabb haj finom, fokozatosan vágott szerkezetben, vastagabb tincsekre szedve és enyhén hátrafésülve. Ennek eredménye egy egyedi frizura. A barna sötét árnyalatai plussz sötét smink és tökéletesen kifestett ajkak, ezek kitünően ellensúlyozzák a "félkész frizurát", kifejezőbbé teszik a megjelenést.

Overculture Envoy

Alkalmi & Elbűvölő


Részben hullámos, körülhatárolhatatlan frizura jellemzi ezt a stílust. A haj száll, "keresi a saját helyét". A göndör fürtök úgy néznek ki, mintha kinőtték volna helyüket.

Az Overculture Envoy Stílus alkalmazkodik a nők multikulturális stílusához. Lehetséges, hogy ma a haj természetesen ki van engedve, holnap pedig visszafogott hip stílust ölt.

A kulcsa: hullámok, és göndör fürtök, a multikultúrális szabad szellemet a hullámos, "kócos" haj jellemzi a legjobban. A hajszínt illetőleg, nem szükséges extrémnek lenni: szőke és a barna természetes világos árnyalatai biztosítják a napsütötte megjelenést.

Saint Econic

Földöntúli & Előkelő


A stílus középpontjában egy meglehetősen szokatlan frizura áll, melyre nem is számítana, gazdagon kiegészítve aszimmetrikus elemekkel és dús haj jellemzi.

A megjelenés egy ártatlan angyaléhoz hasonlít. A hosszú haj művészien fésült, dúsított vagy vonzó, csábító hullámokba rendezett.

A szokatlan elválasztás, asszimetria és volumen létrehoz egy olyan stílust, mely megjelenésében annyira fényűző, mint amennyire futurisztikus és kifinomult. A szexi ragyogó megjelenéshez vagy az ártatlan angyali kinézethez is megfelelőek a világosszőkétől a homok-színű árnyalatokig terjedő színek - csak a formázáson múlik minden! A smink álljon természetes színekből, hangsúlyozva a friss és egészségesen természetes nőt,  kiegészítve a stílust.

Newtral Goddess

Unisex, de vonzó


Egy egy nagyon egyéni stílus, tökéletes azon nők számára, akik erős személyiséggel rendelkeznek és szeretnek új dolgokat kipróbálni.

Különösen azoknak a nőknek akiknek arcuk nagyon kifejező, szivesen viselik a Newtral Stítust, hogy megmutassák arcvonásaikat. Enyhén éles vonások és a rövid frizura lehetővé teszik az egyéniség kifejezését és stílusokkal való kisérletezést.

A meglehetősen rövid haj, és vékony kontúrok számtalan lehetőséget kínálnak: egyenes és aszimmetrikus, 80-as évek stílus vagy szokásosan arc elé fésült frizura. Ez a stílus kombinálja a különböző variációkban vágott haj stílusait az ehhez illő hajformázással. Sötét, matt hajszín, egy könnyű hajfromázás és a a megjelenés tökéletes.

Fedezze fel: Schwarzkopf projektek