Hajfestés | Hajfestés

Hab állagú hajfesték: A ragyogó fürtökért

Készen állsz egy új hajszín kipróbálására? Ha otthonod kényelmében szeretnéd befesteni hajad, akkor olyan hajfestékre lesz szükséged, melynek használata szuper-könnyű, így semmi sem sülhet el rosszul. A sűrű, krémes hab állag könnyű, egyenletes és csöpögésmentes applikációt tesz lehetővé, így hajszálaidat tökéletesen befedi a hajfesték, miközben a padló érintetlen marad.
 

A hab állagú hajfesték természetes kinézetű, ragyogó és egészséges kinézetű hajat eredményez, valamint könnyű használata miatt ideális azok számára is, akik még sosem festették be hajukat.

null
© Schwarzkopf

A hab állagú hajfesték használata hihetetlen egyszerű és ragyogó színt eredményez

Egy hab állagú hajfesték használata sokkal élvezetesebbé teszi a hajfestést – nem kell a tükör előtt kitekeredni, hogy ellenőrizd, melyik tincsek maradhattak ki. A hab használata olyan, akár egy samponé és mivel habzik, így biztosan nem hagysz ki egy tincset sem. Gyengéd a fejbőrhöz, csodás illata van (mivel ammóniamentes), nem csöpög és ott marad, ahol lennie kell. Emellett a hab állaggal egyenletesen és tökéletesen fedi be az ősz hajszálakat.

A hab állagú hajfesték használata

1. Lépés: Tegyél a válladra egy törölközőt, hogy megvédd bőrödet az esetleges festékfoltoktól. Tűzd meg a törölközőt a nyakadnál, hogy ne csússzon le és használd a dobozban mellékelt kesztyűket.
 

2. Lépés: A festékkrémet nyomd a felvivőflakonba.
 

3. Lépés: A mellékelt pumpát tekerd a felvivőflakonra, majd egyszer fordítsd a felvivőflakont fejjel lefelé. FONTOS: a felvivőflakon tartalmát ne rázd fel!
 

4. Lépés: Hajfestés előtt ne moss hajat. A habot közvetlenül a tenyeredbe nyomd (a kesztyű viselése mellett). Az optimális őszhajfedés érdekében először az ősz részeken alkalmazd.
 

5. Lépés: A maradék habot oszlasd el a haj többi részén és ne feledkezz meg a tarkód környékéről sem.
 

6. Lépés: Gondosan masszírozd a habot a hajadba, akárcsak egy sampont, amíg a hajat teljesen be nem fedi a hab. Győződj meg róla, hogy a hajtöveket is befedted.
 

7. Lépés: A habot hagyd 30 percig hatni, majd langyos vízzel alaposan öblítsd ki.
 

8. Lépés: Az ápoló hajbalzsamot, amit a dobozban találsz masszírozd bele a hajadba és 2 percig hagyd hatni. Ezt követően öblítsd ki és már kész is vagy!

null
© Schwarzkopf

Kövesd útmutatónkat és így semmi sem sülhet el balul

Tippek a hab állagú hajfesték használatához

  • Mindig használd fel a flakon teljes tartalmát – ne tartsd meg későbbi használatra. Az összekevert hab állagú hajfestéket azonnal fel kell használni.
  • Hosszú hajra két dobozzal használj.
  • Figyelj a hatóidőre! A hajfestés folyamata több lépésben történik, mire eléred a kívánt színeredményt. Ha túl korán mosod ki a hajfestéket a hajadból, akkor lehet, hogy elégedetlen leszel a színeredménnyel.
  • Ne legyél túl merész az új szín kiválasztásakor. A legjobb és leginkább természetes hatású színeredményt úgy érheted el, ha legfeljebb 2 árnyalattal eltérő színt választasz.
  • Ne frissen mosott hajon alkalmazd. Legalább egy napot várj hajmosás után, ha befestenéd a hajad, hogy a haj természetes olajai védelmet nyújtsanak a fejbőröd számára.
  • A hajszín intenzitása tovább tart, ha festett hajra fejlesztett samponokat használsz. Ezek a termékek extra ápolást biztosítanak és segítik megőrizni a hajszín intenzitását még több hajmosás után is.
null
© Schwarzkopf

Perfect Mousse hab állagú hajfesték: az ellenállhatatlan ragyogásért

A Perfect Mousse pigmentkeveréke segít kihozni minden árnyalatból a legtöbbet a lenyűgöző színintenzitásért, egyenletes hajszínért és tökéletes őszhajfedésért. Azonban a Perfect Mousse több, mint egy hab állagú hajfesték, mivel ápolja is a hajat. A gyengéd formula nem tartalmaz ammóniát, ragyogó és hosszan tartó hajszínt eredményez és Nutri-Silk technológiával biztosít puha hajat az extra hosszan tartó ragyogásért. Ha a hab állagú hajfestéket kombinálod egy 98%-ban természetes összetevőket tartalmazó* hajbalzsammal, akkor egy rendkívüli kényeztetésben részesítheted a hajad.

 

Ha úgy érzed, hogy hajad készen áll a hihetetlen színmélységre, akkor vess egy pillantást Perfect Mousse hajfestékünk portfóliójára és válaszd ki legújabb hajszíned.
 

*a vizet is beleértve

Fedezze fel: Hajfestés