Skip to Content

4 AZ 1-BEN Protein Hajpakolások – Detox a hajamnak a póthajas időszak után

4 AZ 1-BEN Protein Hajpakolások – Detox a hajamnak a póthajas időszak után

3 éven keresztül gyakorlatilag maximum 30 perc volt az az időszak, amikor nem viseltem póthajat, azonban a hirtelen fellépő karanténhelyzet, illetve a várandósságom miatt úgy döntöttem, hogy egy időszakra megszabadulok a póthajamtól, amit egyfajta haj-detoxként fogok fel most.

Először rettegtem, hogy milyen hajkoronám marad majd az imádott póthajam nélkül, azonban egy pár nap után egész könnyen megszoktam a megváltozott helyzetet. Abban viszont biztos voltam, hogy újra kell gondolnom a hajápolási rutinomat, és új hajápolási termékekhez kell nyúlnom, amelyek segítségével visszanyerhetem a saját hajam egészségét.

A saját hajam regenerálását egy rövidke vágással kezdtem, illetve egy fokozottabb hidratálással, ami naponta olyan 3 liter vizet jelent mostanság. Így a jó alaphoz már csak a tökéletes többfunkciós hajpakolás hiányzott, amely egyszerre hidratál, regenerál és táplál.

Ezeknek a feltételeknek pedig az új Gliss 4 az 1-ben Protein Hajpakolások tökéletesen eleget tesznek. Sőt, igazából a 4 az 1-ben funkciója miatt, gyakorlatilag túl is szárnyalta az elvárásokat: ha szeretném, akár már a samponozás előtt használhatom egyfajta előkészítésként, de használhatom akár hajbalzsamként, hajpakolásként, vagy a törülköző száraz hajamra nem kiöblítendő hajápolóként. Személy szerint a legtöbb alkalommal valahol a balzsam és a pakolás között szoktam használni, és nagyjából 10-15 percig hagyom hatni, majd alaposan leöblítem. A 3 féle pakolás közül is lehet választani: a babassu olajos az extra ragyogásért, a shea vajas a hajszerkezet erősítéséért, és a kakaóvajas a kiegyensúlyozott hidratálsági szintért.

Hozzáteszem, illat-ügyileg mind zseniális, és hajmosás után is még órákig párolog ez a csodás illat a hajamból. Képzeljétek, első használat után a férjem még meg is kérdezte tőlem: ,,új parfümöd van?” :)

A háromféle pakolás közül nekem a kakaóvajas vált be a legjobban, tényleg érezhetően tápláltabbak a hajtincseim, és amit még külön kiemelnék, hogy egyáltalán nem nehezíti el a hajamat, könnyen formázható még a 15 perces intenzív pakolás után is. Csak arra kell figyelni, hogy alaposan le kell öblíteni, ha olyan terveink vannak hajmosás után, mint például a hajhullámosítás.

Valószínűleg csak én vagyok ilyen csomagolás – mániás, de nagyon szeretem, ha egy termék szép, igényes csomagolásban kerül a fürdőszobám polcára – ezek a pasztell árnyalatú dobozkák pedig igazán vidám és nyárias hangulatot varázsoltak a zuhanyzónkba.

Ugyan még csak az első dobozka közepén járok, de már most biztos vagyok benne, hogy újra fogom vásárolni, ha egyszer elfogy!

@chloeknows

Kapcsolódó cikkek
 • Megoldás a hajhullásra

  Védelem

  Megoldás a hajhullásra
  ...

  A hajhullás komoly gond, különösen, ha ön szenvedi el. Ma van, holnap nincs. A csökkenő hajmennyiség nem tréfadolog. A hajhullásnak különböző okai lehetnek.

  ...
 • Hogyan szabaduljunk a korpától?

  Korpa

  Hogyan szabaduljunk a korpától?
  ...

  Az egyre jobb samponoknak és hajápoló termékeknek köszönhetően egyre kevesebben szenvednek a korpás hajtól. Ne bátortalanodjon el, ha ön köztük van. Tippjeink segítenek legyőzni a problémát.

  ...
 • Száraz haj

  Száraz haj

  Száraz haj
  ...

  Rengeteg oka van! Lehet, hogy a fejbőr túl száraz vagy a nem megfelelő ápolás és a rossz formázási szokások a ludasak. De mit lehet tenni ez ellen? Nézze meg 10 hasznos tippünket a száraz haj ellen.

  ...
 • Gyors megoldás a sérült hajra

  Sérült haj

  Gyors megoldás a sérült hajra
  ...

  Hajad száraz, durva tapintású, fénytelen és töredezett? Jó hírünk van számodra: az olló nem az egyetlen megoldás! A nagyszerű termékek használata mellett, amilyen a Gliss teljeskörű regeneráló sampon is, eláruljuk, hogy a megfelelő ápolás és a gyengéd formázás hogyan tudja élénkebbé és ragyogóbbá tenni a hajat.

  ...
 • Hajápoló termékek összetevőinek szótára

  Gyönyörű haj

  Hajápoló termékek összetevőinek szótára
  ...

  Használjon jojobaolajat a simább hajért. A selyemprotein fényessé teszi a hajat. Formázó termékeink összetevői sokat képesek tenni a hajért. Szeretné tudni, mi az egyes összetevők hatása? Akkor van némi információnk az ön számára.

  ...
 • Hosszú haj ápolása

  Gyönyörű haj

  Hosszú haj ápolása
  ...

  A vállig érő haj legalább három éve növekszik, és ennyi idő alatt 300 hajmosáson van túl. Ezért a megfelelő ápolás nagyon fontos. Kilenc tippünk van az ön hosszú haja számára.

  ...
 • Gyöngéd ápolás az érzékeny fejbőrnek

  Gyönyörű haj

  Gyöngéd ápolás az érzékeny fejbőrnek
  ...

  Viszket a feje, fejbőre feszül, és szinte nem bír egy helyben ülni? Ha érzékeny a fejbőre, tudja, miről beszélünk. Szerencsére nem kell így lennie. Még a legérzékenyebb fejbőr is megnyugszik a kellő ápolással.

  ...
 • A nedvességpótlás kell a hajnak

  Gyönyörű haj

  A nedvességpótlás kell a hajnak
  ...

  A bőrével sokat törődik, nap mint nap krémekkel és testápolókkal kényezteti. A hajnak is szüksége van erre a törődésre.

  ...
 • Törődés a szép, fényes hajért

  Gyönyörű haj

  Törődés a szép, fényes hajért
  ...

  A csodásan csillogó haj már nem csak a samponreklámokban villogó nők kiváltsága. Mi az ön hajának is fényt és csillogást hozunk.

  ...